Hopp til hovedinnhold

Næringsmiddel-emballasje

Moltzau Packaging hjelper deg med matemballasje, enten det skal være til bær eller fisk, så finner vi ut av løsninger som beskytter maten og holder den fersk. Vi tilpasser løsninger etter dine ønsker og næringsmiddelets krav i henhold til matsikkerhet, og vi er sertifisert etter FSSC 22000 og HACCP.

Emballasje i kartong som tar matsikkerhet på alvor

Vi utvikler bærekraftige emballasjeløsninger i kartong for ulike typer næringsmidler, inkludert blant annet frukt, bær, grønnsaker, bakevarer, sjokolade, konfekt, takeaway, kjøtt og fisk.

Hver matvare har egne krav til emballasjens funksjon, som bevaring av ferskhet, olje- og gassbestandighet, fuktbeskyttelse eller presentasjon. Dette tar vi hensyn til og tilpasser emballasjen etter de spesifikke kravene og dine ønsker.

Vi utvikler F-pak med tanke på matsikkerhet, design for recycling, og etter regelverk som PPWR, FSSC 22000 og HACCP.

Utforsk noen av de ulike kategoriene for å se hvordan vi kan finne riktig emballasje til deg.

Frukt, bær og grønnsaker

Emballasje i kartong for frukt, bær og grønnsaker som forlenger holdbarheten, gir god pusteevne og effektiv stabling ved transport.

Bær

Bakevarer

Bevar ferskheten og vis frem bakevarene med emballasje i kartong som gir god beskyttelse og tydelig profilering.

Vi har emballasjen du trenger,
når du trenger den.

Egen in-house avdeling som utvikler, konstruerer og designer
helhetlige emballasjeløsninger. 

Epletre

Matsikkerhet

Moltzau Packaging er sertifisert gjennom FSSC 22000.

Relaterte sider