Emballasje i kartong som tar matsikkerhet på alvor
Vi utvikler bærekraftige emballasjeløsninger i kartong for ulike typer næringsmidler, inkludert blant annet frukt, bær, grønnsaker, bakevarer, sjokolade, konfekt, takeaway, kjøtt og fisk.
Hver matvare har egne krav til emballasjens funksjon, som bevaring av ferskhet, olje- og gassbestandighet, fuktbeskyttelse eller presentasjon. Dette tar vi hensyn til og tilpasser emballasjen etter de spesifikke kravene og dine ønsker.
Vi utvikler F-pak med tanke på matsikkerhet, design for recycling, og etter regelverk som PPWR, FSSC 22000 og HACCP.
Utforsk noen av de ulike kategoriene for å se hvordan vi kan finne riktig emballasje til deg.
Frukt, bær og grønnsaker
Emballasje i kartong for frukt, bær og grønnsaker som forlenger holdbarheten, gir god pusteevne og effektiv stabling ved transport.


Bakevarer
Bevar ferskheten og vis frem bakevarene med emballasje i kartong som gir god beskyttelse og tydelig profilering.
Sjokolade og konfekt
Kartongløsninger som beskytter og begeistrer.
Les mer
Takeaway
Vi produserer emballasje til hurtigmat som sørger for at maten er trygg og holder riktig temperatur hele veien fra restauranten til kunden.
Les mer
Kjøtt og fisk
Emballasje for kjøtt og fisk som møter strenge krav til hygiene, olje- og gassbarriere og ferskhet, utviklet i tråd med FSSC 22000 og HACCP.
Les mer
Vi har emballasjen du trenger,
når du trenger den.
Egen in-house avdeling som utvikler, konstruerer og designer helhetlige emballasjeløsninger.

Matsikkerhet
Moltzau Packaging er sertifisert gjennom FSSC 22000.
Relaterte sider