Kartongløsninger som reduserer bruken av plast
Moltzau Packaging ønsker å redusere plastforbruket, og kan derfor tilby løsninger i kartong for å emballere kjøtt og fisk. Disse kan tilpasses ditt produkt og oppfyller krav for matsikkerhet i tråd med FSSC 22000 og HACCP.
Vårt emballasjekonsept CefaTray er beregnet for tørre, fete og fuktige næringsmidler, og benytter barrierer tilpasset produktet. Barrierene utgjør en såpass lav andel av det totale emballasjeemnet at det kan gjenvinnes som kartong! CefaTray kan konfigureres til å være gassbestandige (MAP) og kan tåle temperaturer opp mot 220°C.
Ta kontakt med oss i Moltzau Packaging for å få hjelp med å redusere plastbruken for din næringsmiddelemballasje for kjøtt- og fisk.
Relevante cases og relaterte sider

Matsikkerhet
Moltzau Packaging er sertifisert gjennom FSSC 22000.
Vi har emballasjen du trenger,
når du trenger den.
Egen in-house avdeling som utvikler, konstruerer og designer helhetlige emballasjeløsninger.