Hopp til hovedinnhold

Kjøtt og fisk

Emballasje for kjøtt og fisk som møter strenge krav til hygiene, olje- og gassbarriere og ferskhet, utviklet i tråd med FSSC 22000 og HACCP.

Kartongløsninger som reduserer bruken av plast

Moltzau Packaging ønsker å redusere plastforbruket, og kan derfor tilby løsninger i kartong for å emballere kjøtt og fisk. Disse kan tilpasses ditt produkt og oppfyller krav for matsikkerhet i tråd med FSSC 22000 og HACCP.

Vårt emballasjekonsept CefaTray er beregnet for tørre, fete og fuktige næringsmidler, og benytter barrierer tilpasset produktet. Barrierene utgjør en såpass lav andel av det totale emballasjeemnet at det kan gjenvinnes som kartong! CefaTray kan konfigureres til å være gassbestandige (MAP) og kan tåle temperaturer opp mot 220°C.

Ta kontakt med oss i Moltzau Packaging for å få hjelp med å redusere plastbruken for din næringsmiddelemballasje for kjøtt- og fisk.

Relevante cases og relaterte sider

CefaTray med Laks

Matsikkerhet

Moltzau Packaging er sertifisert gjennom FSSC 22000.

Vi har emballasjen du trenger,
når du trenger den.

Egen in-house avdeling som utvikler, konstruerer og designer
helhetlige emballasjeløsninger.