Hopp til hovedinnhold

Sjokolade og konfekt

Kartongløsninger som beskytter og begeistrer.

Kartongløsninger som beskytter og begeistrer

Sjokolade er et vanskelig produkt å emballere. Det er mange hensyn å ta, men desto mer spennende å finne rett emballasje. Produktet er sensitivt for lys og skal pakkes i så tett atmosfære som mulig. Det er også viktig at smaken ikke påvirkes av materialene det pakkes i. I tillegg hører dette til luksus-segmentet innen næringsmidler, og en stor del av konfektindustrien pakker og fyller produktene sine manuelt. Sist, men ikke minst, skal emballasjen fungere som en gave, og unwrappingen bør bli endel av opplevelsen.

Hos Moltzau Packaging utvikler vi tilpassede emballasjeløsninger i kartong for både små og store bedrifter. Vi tilbyr elegante og innbydende emballasjeløsninger som både er lette å pakke og som gir mottakeren en gaveopplevelse.

Du kan velge blant standardsortimentet fra LaChris Sweet Packaging, eller tilpasse emballasjen til din bedrifts merkevare. Hvis du vil gå for emballasje med egen logo og design, som kan være god markedsføring av bedriften og merkevaren, hjelper vi deg med trykket.

Ved bruk av emballasje med et eksklusivt preg og med vindu i celluloseacetat kan produktet friste kundene allerede i butikken, og bringe dem glede både ved spesielle anledninger og i hverdagen.

Relevante cases

LaChris Sweet Packaging konfekt sjokolade

Matsikkerhet

Moltzau Packaging er sertifisert gjennom FSSC 22000.

Vi har emballasjen du trenger,
når du trenger den.

Egen in-house avdeling som utvikler, konstruerer og designer
helhetlige emballasjeløsninger.